Apartmani Zadar

 

najtraženije
  ZADARSKA RIVIJERA
Zadar
Borik
Puntamika
Jazine
Arbanasi
Kolovare
Vir
Privlaka
Sabunike
Nin
Zaton
Petričane
Kožino
Diklo
Bibinje
Sukošan
Sv Petar na moru
Turanj
Sv. Filip i Jakov
Biograd na moru
Pakoštane
Drage
Vrsi
Ljubač
Ražnac
Posedarje
Novigrad
Pridraga
Crna Punta
Maslenica
Rovanjska
Seline
Starigrad
Ugljan
Lukoran
Preko
Kali
Kukljica
Pašman
Ždrelac
Neviđane
Mrljane
Kraj
Ugrinić
Tkon
Dugi otok
Sali
Brbinj
Božava
Žut
Kornati
yacht charter

 

 


Privlaka

Privlaka  Privlaka se u pisanim dokumentima prvi puta spominje 1296.g. kao vinogradarsko mjesto. Privlaka je smještena na prostranom, ravnom poluotoku pjeskovitog tla (7 km dužine i 4 km širine) koji sa sjeveroistočne strane zatvara Ninski zaljev, a s jugozapadne Zadarski kanal. Od Zadra je udaljena 18 km, od povijesnog i najstarijeg hrvatskog grada Nina 5,5 km, a od turističkog naselja Zaton koje obiluje brojnim sportsko zabavno-rekreativnim sadržajima svega 8,5 km. Privlaka se smjestila na poluotoku zapadno od Zadra, a stari centar ima pogled prema otoku Viru. Privlaka je oaza plitkih i dugih pješčanih plaža, udaljena je od gustog prometa i industrije. Obala Privlake je razvedena, obalu oblikuju rtovi, uvale, zatoni, otočići i poluotočići. Privlaka je prije svega turističko mjesto koje mami svojim brojnim pješčanim plažama, plitkim i toplim morem koje je najpogodnije za obiteljski turizam. Brojni restorani, kafići, konobe dio su cjelokupne ponude. Iz Privlake u organizaciji turističkih agencija možete poći na jednodnevne izlete (autobusom, brodom) u obilazak jedinstvenih ljepota Nacionalnih parkova i parkova prirode (Kornati, Telaščica, Slapovi Krke, Paklenica, Velebit, Plitvice), noćne izlete na obližnje otoke i višednevna kružna putovanja.


POVIJESNE ZNAMENITOSTI
povjesne znamenitosti Duga i burna povijest, mnogobrojni vladari i njihova ostavština, danas čine bogatu kulturnu baštinu vrijednu divljenja

 

 
PRIRODNE ZNAMENITOSTI
Nacionalni park Krka
Nacionalni park Kornati
Nacionalni park Paklenica
Park prirode Vransko jezero
 
Apartmani ZadarIznajmljivanje apartmana Privlaka


apartmani Privlaka

Apartmani Privlaka LARA smješteni su u mjestu Privlaka. Iznajmljivanje apartmana tri zvjezdice 4 odvojena apartmana. Za goste apartmana osiguran je parking, a gostima je na raspolaganju i veliki vrtni roštilj i tuš na otvorenom.

josip.skoblar@ri.t-com.hr
+385 98 399 430


apartmani Privlaka Blanka

Apartmani Blanka Privlaka nudimo Vam ugodan boravak u uređenim apartmanima udaljenim 200 m od pješčane plaže u Privlaci. Kategorija apartmana je - 3 zvijezdice . Svi apartmani imaju balkon. Gostima apartmana se u neposrednoj blizini nalaze svi sadržaji potrebni za ugodan odmor. Apartmani su smješteni u centru Privlake 200 m od mora.

23233 Privlaka
info@apartmani-blanka.com


 

Privatni smještaj i apartmani
Pag, Rab, Hvar, Dubrovnik, Krk, Crikvenica, Šibenik, Murter, Šolta, samo su neki od otoka i gradova pored mnogih druga odredišta, privatan smještaj i apartmani www.cro-apartman.com

Copyright apartmani zadar 2007 - 2011 izrada web stranica Reklam-net