Apartmani Zadar

 

najtraženije
  ZADARSKA RIVIJERA
Zadar
Borik
Puntamika
Jazine
Arbanasi
Kolovare
Vir
Privlaka
Sabunike
Nin
Zaton
Petričane
Kožino
Diklo
Bibinje
Sukošan
Sv Petar na moru
Turanj
Sv. Filip i Jakov
Biograd na moru
Pakoštane
Drage
Vrsi
Ljubač
Ražnac
Posedarje
Novigrad
Pridraga
Crna Punta
Maslenica
Rovanjska
Seline
Starigrad
Ugljan
Lukoran
Preko
Kali
Kukljica
Pašman
Ždrelac
Neviđane
Mrljane
Kraj
Ugrinić
Tkon
Dugi otok
Sali
Brbinj
Božava
Žut
Kornati
yacht charter

 

 


Zaton

Zaton ZadarZaton je naselje na obali istoimenog zaljeva Zadarskog kanala. Zaton je udaljen svega 3 kilometra od povijesnog grada Nina. U selu se nalaze ostaci raznih građevina iz rimskog doba. Između Zatona i Nina, usred polja Prahulje, na velikom ilirskom grobnom humku stoji starohrvatska crkvica sv. Nikole iz XI. st.; kružne je osnove s tri polukružne i jednom pravokutnom nišom, kupola s vidljivim tragovima romanike (vrata i poprečni lukovi u unutrašnjosti). Zaton će Vas zasigurno osvojiti rustičnom arhitekturom svoje stare jezgre, a samo naselje Zaton izuzetno je turistički razvijeno odredište pogodno za miran obiteljski odmor. Zaton pruža mnogobrojne mogućnosti sporta i rekreacije, tenis, jahanje, razna igrališta za ostale sportove, a u mogućnosti ste iznajmiti i bicikl, daske za jedrenje, jedrilice i čamce. U ljetnim se mjesecima održavaju škole jedrenja, skijanja na vodi i slično. Plaža je pješčana i šljunčana duga oko 1,5 km. Od dodatnih sadržaja u mjestu Zaton možemo izdvojiti nekoliko restorana i konoba autentičnog dalmatinskog ugođaja, dvije trgovine široke potrošnje, pizzeriju, caffe bar i lunapark. Za posjetitelje kampa Zaton izgrađeni su i otvoreni bazeni u borovoj šumi, a posjetiteljima je na raspolaganju i teretana. NA plaži su dostupne sve vodene aktivnosti, paragliding, jet ski, skijanje na vodi, ronjenje, škola jedrenja . . .


POVIJESNE ZNAMENITOSTI
povjesne znamenitosti Duga i burna povijest, mnogobrojni vladari i njihova ostavština, danas čine bogatu kulturnu baštinu vrijednu divljenja

 

 
PRIRODNE ZNAMENITOSTI
Nacionalni park Krka
Nacionalni park Kornati
Nacionalni park Paklenica
Park prirode Vransko jezero
 
Apartmani Zadarapartmani zaton

Apartmani "ZATON" , u privatnom vlasništvu obitelji MIljković, smješteni su u malom dalmatinskom mjestu Zaton između grada Zadra i povijesnog gradića Nina, a u blizini već poznatog turističkog naselja, cca. 900 metara od plaže. Sama kuća je izgrađena u mediteranskom stilu s bogatom okućnicom, odvojenim ulazom, natkrivenim parkiralištem, dječjim i košarkaškim igralištem kao i prostorom gdje sami možete pripremiti roštilj i uživati u mirnim večernjim satima.
Zaton, Gaj II, 23232 Nin
info@zaton-zadar-apartmani-miljkovic.hr


Apartmani Marty nalaze se u Zatonu, samo tridesetak metara udaljeni od mora. U visokom prizemlju kuće iznajmljuje se trosobni apartman, s balkonom i pogledom na more, pogodan za peteročlanu obitelj. Na katu je dvosobni klimatizirani apartman, također s balkonom i pogledom na more, namijenjen grupama do 6 članova. U potkrovlju je jednosobni klimatizirani apartman s dva dodatna ležaja te izlazom na veliku terasu s ljuljačkom i grillom.
Braće Ivanda 61, 22215 Zaton
darko.martinovic@si.htnet.hr

 

Privatni smještaj i apartmani
Pag, Rab, Hvar, Dubrovnik, Krk, Crikvenica, Šibenik, Murter, Šolta, samo su neki od otoka i gradova pored mnogih druga odredišta, privatan smještaj i apartmani www.cro-apartman.com

Copyright apartmani zadar 2007 - 2011 izrada web stranica Reklam-net